На Буковині мотоцикл зіткнувся з авто

02.09.2024 14:01   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

1 вересня у місті Кіцмань сталася аварія за участі авто і мотоцикла. У результаті зіткнення мотоцикла з автівкою тілесні ушкодження отримали кермувальник двоколісного транспортного засобу та його неповнолітній пасажир. За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Чернівецькій області.

Для з’ясування обставин на місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції № 2 (м. Кіцмань) Чернівецького районного управління поліції та патрульні поліцейські. Попередньо правоохоронці встановили, що 18-річний житель села Ошихліби, керуючи мотоциклом "Mustang", допустив зіткнення з автомобілем "Audi Q7", під керуванням 37-річної жительки села Реваківці.

Унаслідок аварії мотоцикліст та його 16-річний пасажир отримали тілесні ушкодження. Медики госпіталізували потерпілих до лікарні для надання необхідної допомоги.

Транспортні засоби вилучено та поміщено на арешт майданчик.

Відомості про ДТП слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews