Чех презентує новий роман на поетичних читаннях Meridian Czernowitz

07.09.2024 21:56   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У Чернівцях на XV Міжнародних поетичних читаннях Meridian Czernowitz письменник Артем Чех презентує новий роман "Пісня відкритого шляху". Автор почав писати роман ще за рік до початку вторгнення, а закінчив через півтора року після. В коментарі Суспільне Культура Чех казав, що ця книжка насамперед про свободу.

Головний герой роману Чеха — колишній кріпак з українського села у складі Російської імперії, якого доля заносить до США. Цей шлях — від Москви до свободи та українських джерел.

Артем Чех (Артем Чередник) — автор прози та нонфікшну. З 2015 по 2016 року воював на Донбасі, а з початку повномасштабного вторгнення повернувся до війська, пише Суспільне Культура.

Роман Артема Чеха "Хто ти такий?" став книгою року за версією BBC Україна у 2021 році. Це автобіографічна історія, за мотивами якої режисерка Ірина Цілик зняла фільм "Я і Фелікс" з Юрієм Іздриком в головній ролі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews