На війні загинув 21-річний військовий Устименко, який був студентом Чернівецького університету

12.09.2024 22:32   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

На війні з РФ загинув 21-річний Борис Устименко. Через повномасштабне вторгнення він двічі залишав навчання у Чернівецькому університеті імені Юрія Федьковича та вступав до війська. Останні місяці служив у морській піхоті.

Про це у Facebook повідомив Андрій Кучуран, який деякий час був командиром бійця.

Борис був родом з Черкащини й навчався на історичному факультеті ЧНУ. У 2022 році він вступив до 107 бригади тероборони – тоді хлопцю було 19 років.

"Він займався і паперовою роботою, і ходив в окопи під обстріли та ворожі штурми. Причому сам просився, бо папери набридли. Завжди готовий був виконувати бойові задачі", – повідомив Кучуран.

У дописі йдеться, що на початку цього року Борис звільнився зі служби й відновив навчання в університеті, втім згодом знову підписав контакт із ЗСУ.

Заступник голови облради Михайло Павлюк повідомив, що Устименко воював на Бахмутському та Авдіївському напрямках. А останній час служив у бригаді морської піхоти оператором дронів.

"За ці два з половиною роки ти ким тільки не був у війську, але попри це завжди виконував поставлену задачу. Я памʼятаю, як одного разу на твою позицію залетіла ФПВішка і не вибухнула. Ти її ще тоді приніс на контрольний спостережний пункт як трофей і сказав: "Ще не прийшов мій час…. Ще повоюємо…", – повідомив у Facebook Олександр Ставчанський, який був з Борисом в одній бригаді тероборони.

Борис Устименко загинув 11 вересня. Про дату та час прощання з ним наразі не повідомляли.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews