Буковинцям почали розсилати повістки Укрпоштою

10.10.2024 10:35   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У Чернівецькій області військовозобов'язаним почали надсилати повістки через "Укрпошту". Така повістка має вигляд рекомендованого листа, який отримують під підпис. Якщо людина не реагує на повістку, на неї складають адмінпротокол та сповіщають про це поліцію.

Про це у коментарі Суспільному повідомила начальниця групи комунікацій обласного центру комплектування Тетяна Гайдащук.

За словами Гайдащук, повістки Укрпоштою" надсилають безпосередньо з Міністерства оборони. Людина, якій надіслали повістку має розписатися, що отримала її. Опісля чернівчани мають прибути до ТЦК впродовж семи днів, а жителі решти громад області впродовж десяти.

"Водночас це не означає, що людину обов'язково відразу мобілізують. Насамперед враховуватимуть всі обставини й вивчатимуться документи, які має людина", – каже Гайдащук.

Якщо людина не забирає листа, для неї залишають повідомлення. Якщо отримала, але ігнорує повістку, то на людину складають адмінпротокол, а дані про неї передають до поліції, щоб правоохоронці розшукали її та доставили до ТЦК.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews