Поліцейські оперативно розшукали та повернули буковинцю викрадену іномарку

20.12.2019 08:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

До Сторожинецького відділу поліції звернувся 60-річний житель селища міського типу Красноїльськ і повідомив, що невідома особа незаконно заволоділа його автомобілем «Volkswagen Passat», який знаходився у нього на подвір'ї.

Виїхавши на місце злочину, слідчо-оперативна група опитала заявника та можливих очевидців події. На пошуки автомобіля було орієнтовано всі наряди поліції Чернівецької області. Поліцейські відпрацювали коло осіб, які могли бути причетними до незаконного заволодіння транспортним засобом, і території прилеглих населених пунктів.

За результатами проведених заходів співробітники сектору кримінальної поліції та групи реагування патрульної поліції встановили зловмисника – 28-річного жителя Красноїльська. Також в одному із сіл району поліцейські розшукали автівку заявника.

За вказаним фактом слідчі Сторожинецького відділу поліції проводять досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews