У Центрі надання адміністративних послуг м. Чернівці можна отримати послугу щодо земельних питань

08.01.2020 18:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У Центрі надання адміністративних послуг м. Чернівців можна отримати послугу щодо використаного (не використаного) права на безоплатну передачу у власність земельних ділянок в межах м. Чернівців.

Для отримання зазначеної послуги громадянин подає до ЦНАП заяву у двох примірниках Управлінню Держгеокадастру у м. Чернівцях Чернівецької області та Департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради. До заяви додаються наступні документи: – копія 1,2 сторінки паспорта громадянина України з відмітками про реєстрацію місця проживання, – копія ідентифікаційного коду, – копія доручення (у разі подання заяви представником). Термін виконання послуги складає 7 робочих днів, послуга безкоштовна. Результатом надання послуги є довідка.

При виникненні додаткових питань звертайтесь: Центр надання адміністративних послуг, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 7, тел. 50-90-90, вул. Руська,183, тел.58-44-45, вул. Підкови, 2, тел.56-05-40.

За матеріалами: http://chernivtsy.eu/ 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews