Прикордонники Буковини виявили у вантажівці медичний препарат з вмістом психотропної речовини

26.03.2020 14:47   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Прикордонники Чернівецького загону та працівники Буковинської митниці виявили у вантажівці медичний препарат з вмістом психотропної речовини «трамадол», який заборонено переміщувати через державний кордон. 

1152 пачки препарату «Такудекс» виявили прикордонники в пункті пропуску «Мамалига». Шість коробок з пігулками знаходилися серед вантажу з медпрепаратами, повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Вантажівка, якою перевозився товар, прямувала з країни ЄС до Молдови. На препарат «Такудекс» у водія документів не було. За даним фактом проінформовано представників Національної поліції.

Після прибуття правоохоронців вантажний автомобіль марки «ДАФ» та виявлені лікарські препарати вилучено в рамках досудового розслідування за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ст. 309 ККУ «Незаконне виробництво, придбання, перевезення наркотичних, психотропних речовин без мети збуту».

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews