У Чернівцях оголосили конкурс на облаштування парку “Жовтневий”

19.04.2022 00:19   Джерело: CvNews
Опубліковано : Пилип Пухарєв

Департамент урбаністики та архітектури Чернівецької міськради оголосив архітектурний конкурс на найкращий проект із облаштування частини парку “Жовтневий”. Про це йдеться на сайті міськради.

Проєкт має охопити південну ділянку парку у межах: вул. В. Комарова – вул. Південно-Кільцева – вул. С. Воробкевича – проїзд Парковий. Конкурсантам “необхідно передбачити комплексне планування благоустрою” та “створити зручні комунікаційні зв’язки між уже існуючими та запропонованими функціональними зонами парку”. 

Автори трьох найкращих проєктів отримають грошові винагороди на суму 70, 50 та 30 тисяч гривень. Напрацювання переможців конкурсу будуть використані на практиці.

Реєстрація на конкурс триватиме з 24 квітня до 8 червня 2022 року. До 24 червня журі оголосить переможців.

Взяти участь у конкурсі можуть архітектори, ландшафтні дизайнери та творчі колективи з відповідною освітою. До нього також допускаються студенти творчих спеціальностей ВНЗ.

Для участі в конкурсі автори або творчі колективи мають оформити заявку у із зазначенням ПІБ, поштових та електронних адрес, контактних номерів телефонів. Надіслати її можна на електронну пошту: umadmbk@gmail.com  або за адресою: 58008, м. Чернівці, вул. Б.Хмельницького, 64-А. Після оголошення конкурсу зареєстровані учасники повинні одержати від замовника вихідні дані для проєктування.

Нагадаємо, у Чернівцях запропонували перейменувати вулиці, пов’язані з історією та культурою радянського союзу та росії.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews