У Чернівецькій області розвиватимуть медичний туризм (Фото)

02.12.2017 22:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька
Медичний туризм збираються активно розвивати у Чернівецькій області. Працююча інфраструктура спрямована на формування здорової нації.

З метою взаємної підтримки у досягненні спільних цілей щодо розвитку медичного туризму на Буковині, відділ з питань туризму Чернівецької ОДА в особі начальника відділу Володимира Фурдиги та голова громадської організації «Центр сприяння і розвитку програм та проектів ЮНЕСКО у Львівській області» Ігор Богданович підписали угоду про співпрацю.

Про це повідомляють на сайті bukoda.gov.ua.

Медичний туризм - це працююча інфраструктура, яка об'єднує основних гравців: асоціації або кластери медичного туризму, туристичних операторів, провайдерів медичного туризму, висококваліфікований медичний персонал, клініки і госпіталі, медичний менеджмент, органи акредитацї, страхові компанії, благодійні організації.

Швидкий темп зростання медичного туризму і посилена конкурентна боротьба в цій сфері дуже впливають на системи охорони здоров'я країн в цілому, стимулюють розвиток цілих секторів економіки, у тому числі, і медицини.

За матеріалами https://pogliad.ua/news 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews