Бандера та Шухевич можуть отримати звання «Герой України» - про це просять депутати Буковини

09.12.2017 08:14   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Чернівецька обласна рада ухвалила звернення до Президента Петра Порошенка з проханням повернути звання «Герой України» Степану Бандері й Роману Шухевичу та присвоїти це звання Євгену Коновальцю.

Відповідне рішення ухвалене більшістю голосів депутатів на черговій сесії облради 7 грудня.

«Відновлення звання Героїв України Степану Бандері та Роману Шухевичу, присвоєння звання Героя України Євгену Коновальцю є не тільки вимогою історичної справедливості, але й однією з вимог Революції гідності. Степан Бандера, Роман Шухевич та Євген Коновалець для мільйонів українців завжди були, і будуть українськими героями. Їхня безкомпромісна боротьба за соборну, суверенну та незалежну Україну – яскравий приклад для нинішнього та майбутніх поколінь», – йдеться у тексті звернення.

Як повідомляє ІА ZIK, 9 жовтня Чернівецька міська рада ухвалила звернення до Президента Петра Порошенка щодо повернення Роману Шухевичу та Степану Бандері звання «Герой України». 

За матеріалами https://www.0372.ua 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews