На Чернівецькій митниці вилучили майже тисячу пачок цигарок (Фото)

11.12.2017 07:23   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

На Буковині у пункті пропуску «Порубне» співробітники Чернівецької митниці ДФС спільно із працівниками УСБУ в Чернівецькій області припинили чергову спробу незаконного переміщення тютюнових виробів.

За фактом порушення митних правил до адміністративної відповідальності притягнуто 46-річну мешканку Глибоцького району, у транспортному засобі якої було виявлено приховані від митного контролю сигарети: 738 пачок сигарет іноземного виробництва «Marble» без марки акцизного збору та 150 пачок сигарет вітчизняного виробництва «Rothmans».

Водійці мікроавтобуса здалося замало приховати цигарки у тайниках, облаштованих у власному авто – у порожнині між дахом та декоративною обшивкою та конструктивній порожнині передньої панелі салону .

Підакцизний товар вона сховала і у сумках з особистими речами, і у кишенях верхнього одягу. Не забула про порожнини під сидіннями автомобіля.

У справі про порушення митних правил, запровадженій за ч.1 ст.483 Митного кодексу України , у порушниці вилучено сигарети вартістю 15 258 грн. та авто, що попередньо оцінено у 120 тис. грн., повідомляє прес-служба Чернівецької митниці. 

За матеріалами https://www.0372.ua 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews