До маленьких пацієнтів міської дитячої лікарні прийшов святий Миколай (Фото)

19.12.2017 17:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

популярне


У міську дитячу лікарню до маленьких пацієнтів сьогодні святий Миколай завітав разом із Чернівецькім міським головою Олексієм Каспруком та колективом і учнями Чернівецької музичної школи № 2.

Про це йдеться у повідомленні управління охорони здоров'я Чернівецької міськради у Facebook.

Помічники святого Миколая вручили діткам новорічні подарунки і побажали найшвидшого одужання. "Для тих дітей, які не змогли послухати концерт, Чернівецькій міській голова вручив подарунки в післяопераційних палатах хірургічного відділення та інших клінічних підрозділах", - йдеться у повідомленні.

У приміщенні КМУ “Обласний спеціалізований будинок дитини” працівники обласної консультативної поліклініки разом із працівниками Управління ДСНС України у Чернівецькій області сьогодні організували для діток справжнє свято Миколая. І дорослі, і малеча водили танки довкола ялинки, співали пісень. Не обійшлося свято, звісно, і без подарунків. Кожній дитині гості передали солодощі, а для найменших ще й памперси, вологі серветки тощо, йдеться у повідомленні Департаменту охорони здоров'я Чернівецької ОДА.

Фото: управління охорони здоров'я Чернівецької міськради

За матеріалами http://acc.cv.ua

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews