На чернівецьких вулицях буде більше світла

22.12.2017 09:37   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У Чернівецькій міськраді підтримали проект модернізації вуличного освітлення міста Чернівці на 2018-2020 роки за підтримки Європейської комісії через Угоду мерів.

Він передбачає заміну світильників з натрієвими лампами на світлодіодні (понад 4 тисячі світильників), заміну зношених мереж зовнішнього освітлення, встановлення установок енергії сонця для освітлення дитячих майданичиків у трьох районах міста. Загальна ціль Проекту – покращення комфортних умов проживання жителів міста, вдосконалення місцевої енергетичної політики та покращання місцевого економічного розвитку. Тривалість проекту – 27 місяців.

Загальна вартість проекту 1 585 942 (один мільйон п’ятсот вісімдесят п’ять тисяч дев’ятсот сорок два ) євро. Частка внеску Грантодавця (Європейської комісії) – 78,98%. (1 252 508 євро) Обсяг та валюта співфінансування з боку департаменту житлово-комунального господарства Чернівецької міської ради: 333 434 (триста тридцять три тисячі чотириста тридцять чотири) євро.

Даний проект рішення підтримали 30 депутатів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews