Електроенергія для промисловості подорожчала і на Буковині: статистика

17.01.2018 20:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Тарифи на електроенергію для промисловості з початку 2018 року зросли в межах 8-11%.

Про це повідомляє прес-центр Національної комісії, що здійснює держрегулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

Відомство оприлюднило таблицю щодо роздрібних тарифів на електоенергію, що відпускається для кожного класу споживачів, крім населення. З неї видно, що підвищення цін було різним в залежності від регіону і постачальника.

Таким чином, найбільш незначим зростання цін на електроенергію цього місяця сталося у Сумській, Луганській, Рівненській та Житомирській областях.

Найбільше ціни зросли у Київській, Івано-Франківській, Харківській та Чернівецькій областях. Тут тарифи зросли на понад 10%.

Інформація щодо роздрібних тарифів на електричну енергію, що відпускається для кожного класу споживачів, крім населення, на території України, на січень 2018 року.

null
 

Відповідно до постанови НКРЕКП від 24 квітня 2017 року № 538 «Про ринкове формування роздрібних тарифів на електричну енергію, що відпускається для кожного класу споживачів, крім населення, на території України» з 1 травня 2017 року роздрібні тарифи на електричну енергію, що відпускається для кожного класу споживачів, крім населення, на території України, формуються ліцензіатами з постачання електроенергії за регульованим тарифом згідно з нормативно-правовими актами НКРЕКП.

Контроль за відповідністю розрахунку роздрібних тарифів на електричну енергію, що відпускається для кожного класу споживачів, крім населення, на території України, нормативно-правовим актам здійснюється НКРЕКП щомісячно.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews