Для людей з вадами зору на Буковині створять спецмаршрути

02.02.2018 08:17   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У міській раді повідомили, де у Чернівцях цьогоріч планують облаштувати міжбудинкові проїзди тактильною плиткою для зручності мешканців з вадами зору. 

Про це йдеться у відповіді на електронну петицію щодо облаштування тактильною плиткою маршрутів в місці компактного проживання чернівчан з вадами зору.

Згідно із цим документом, до відповідного проекту рішення міськради департаментом житлово-комунального господарства включено виконання наступних робіт: 

- з капітального ремонту міжбудинкового проїзду на вул. Головній, 188 (з влаштуванням маршруту тактильною плиткою);
- з капітального ремонту зупинок громадського транспорту на вулиці Головній, 200 і 235 (облаштування тактильною плиткою з підходами до зупинок);
- з капітального ремонту зупинок громадського транспорту на вулиці Комарова, 2 і 3 (облаштування тактильною плиткою з підходами до зупинок);
- з капітального ремонту на провулку Ентузіастів (облаштування тактильною плиткою). 

У документі також зазначається, що частково виділені кошти на капітальний ремонт зупинок громадського транспорту на вул. Головній, 200 і 235.

За матерілами міської ради Чернівців.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews