Буковина: створив робоче місце - отримай компенсацію

07.02.2018 19:21   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Торік обласною службою зайнятості працевлаштовано на нові робочі місця з компенсацією єдиного соціального внеску 173 безробітних, в тому числі 79 безробітних, які потребують додаткових гарантій держави у працевлаштуванні.

«Для стимулювання працевлаштування безробітних, які недостатньо конкурентоспроможні на ринку праці та для створення нових робочих місць суб’єктами малого підприємництва, обласна служба зайнятості з Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття компенсує роботодавцям фактичні витрати у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування», – наголосила директор Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.

Роботодавцям з коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття компенсовані фактичні витрати у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування на суму 1915,5 тис. грн.

Довідково. Відповідно до статті 26 Закону України «Про зайнятість населення» від 05.07.2012 року №5067-YI, який набув чинності 01.01. 2013 року роботодавцям, які працевлаштовують на нові робочі місця громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню та яким надано статус безробітного, строком не менше ніж два роки щомісяця компенсуються фактичні витрати у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за відповідну особу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews