На Буковині очікується погіршення погодних умов

23.02.2018 09:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Українські синоптики попереджають про погіршення погодних умов на Чернівеччині наприкінці лютого та значне зниження температури повітря - до -20 градусів. 

"З Арктики до нас хлине досить холодне повітря. Воно сформує потужний сибірський антициклон. Трішки незвично, що він формуватиметься зараз. Для нього більше характерний грудень-січень. Відмічатиметься зниження температури – до екстремально-низьких значень. На рівнині ми очікуємо з неділі і майже впродовж всього наступного тижня на рівнині в межах 14-20 градусів морозу. В горах буде знижуватися температура до 22-27 градусів морозу. І майже весь цей час відмічатиметься невеликий сніг", - повідомила директор Чернівецького гідрометцентру.

23 лютого в Україні буде холодно, морози будуть міцнішати. Як написала на свої сторінці в Facebook синоптик Наталка Діденко, найближчої ночі до 7-12 градусів морозу. За даними синоптика, опади у вигляді снігу очікуються на заході, півночі.

Нагадаємо, за інформацією українського гідрометеорологічного центру в Україні, починаючи з 23 лютого 2018 року, очікується погіршення погодних умов з інтенсивними опадами у вигляді снігу, хуртовинами, утворенням переметів та ожеледиці на автомобільних дорогах.

null
 

За матеріалами http://www.bukinfo.com.ua 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews