На вершині гори Томнатик - «Любіть Буковину, бо вона того варта!»

07.03.2018 22:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

За підтримки Мінекономрозвитку та під патронатом голови обласної державної адміністрації Олександра Фищука, 26 серпня на території колишньої військової радіолокаційної станції «Памір» на висоті 1600 м. над рівнем моря відбудеться феєричне дійство.

На вершині гори Томнатик (гора в українських Карпатах, у масиві Яловичорські гори) в с. Шепіт, Путильського району Чернівецької області пройде фестиваль «Любіть Буковину, бо вона того варта!».

З метою представлення областей Карпатського регіону на Буковині планується залучити художників із Закарпатської, Львівської, Івано-Франківської та Тернопільської областей до розмалювання куполів станції притаманними орнаментами писанки відповідного регіону. Окрім того, у рамках заходу, буде презентовано туристичні можливості регіонів, представники яких запрошені до участі в заході.

Проведення фестивалю дасть можливість для популяризації регіонального туристичного продукту, розвитку таких різних туризму, зокрема культурно-історичного, пізнавального, подієвого, гастрономічного тощо.

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews