Скільки коштує зняти квартиру у Чернівцях?

12.03.2018 10:05   Джерело: Domnik.ua.
Опубліковано : Буковинський Новинар

Зняти квартиру у Чернівцях невеликої площі можна за 2,7 тисячі гривень.

Зняти квартиру невеликої площі недорого можна лише на околицях українських обласних центрів. Відповідна тенденція простежується в усіх містах країни, повідомляє портал Domnik.ua. 

Дані відображають середні ціни на оренду однокімнатних квартир в багатоквартирних будинках старої споруди України. Розмір місячної орендної плати формується залежно від площі, комплектації і локації житлового об'єкта, тому в окремих випадках може відрізнятися від наведених вище даних.

Найдорожче орендувати однокімнатне житло можна в Києві - за 8000 грн. 

У Західній частині України середній діапазон цін на оренду однокімнатних квартир зафіксовано в межах 2500-4500 грн. Максимально високі показники виявлені у Львові - 4500 грн. 

Орендувати житло дешевше можна в багатоквартирних будинках старої споруди Хмельницького, Луцька, Ужгорода, Івано-Франківська та Тернополя - за 2500 грн. У Чернівцях вартість оренди становить – 2700 гривень.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Domnik.ua.