Чернівецькі комунальники латають діри на дорогах багнюкою

13.03.2018 13:06   Джерело: Чернівецький промінь
Опубліковано : Буковинський Новинар

Ямковий ремонт на вулиці Капеланській зробили болотом, - пише Чернівецький промінь.

У Чернівцях почали ямковий ремонт доріг. Проте методи його виконання обурюють містян. Так у спільноті «СтопХам благоустрій Чернівці» у facebook користувачка Christina Ivanova публікує світлини з місця ремонту на вулиці Капеланській (колишній Нікітіна) неподалік від центру Чернівців.

«Ось він «Ямковий ремонт-2018»!!! Нові євростандарти?! Особливо цікавить заявлена ціна у документах за виконання даних «робіт»!» - пише Christina Ivanova

На них видно, що комунальники закидують ями на дорозі звичайною багнюкою. За дві години після такого сумнівного «ремонту» вулиця перетворилася на суцільне болото, що видно з фото у дописі.

Таку практику виконання ремонтних робіт комунальники вже неодноразово використовували, незважаючи на осуд містян. Наприклад, торік «ремонтну багнюку» розвезли у самому центрі Чернівців – на вулиці Котляревського.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Чернівецький промінь