Батьки померлої дівчинки у Чернівцях звинувачують лікарів пологового будинку (Відео)

24.03.2018 22:06   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Батьки померлого немовляти звинуватили лікарів у бездіяльності. Журналісти з'ясували, що це була вже шоста смерть маляти, яке народилася в цьому пологовому лише за останній місяць. Пише https://www.unian.ua

Дівчинці раптово стало зле на другий день після народження, це припало на вихідні. Медики порадили чекати до понеділка. Коли батьки відвезли доньку в іншу лікарню, було запізно. Вона померла в реанімації. 

ТСН з'ясувала, що це була вже шоста смерть маляти, що народилася в цьому пологовому лише за останній місяць. У сюжеті йдеться, що дівчинка народилася передчасно - на 33-му тижні, але пологи пройшли нормально. Після того, як дитині почало ставати гірше, батьки звернулися в лікарню, але лікарі не могли поставити діагноз і запропонували почекати, пославшись на вихідні і відсутність потрібних спеціалістів. Тоді батьки звернулися до лікаря з іншого медзакладу. Там дитину вирішили госпіталізувати. Лікарі сказали, що дитина була у важкому стані. Причина смерті - запалення легенів.

Батьки померлого немовляти звинувачують лікарів у тому, що вони занесли дитині інфекцію і в недбалості. У лікарні випадок не коментують. Батьки ж написали заяву в поліцію, там відкрили слідство і проводять експертизу. 

За матеріалами: https://www.unian.ua

Відео: https://tsn.ua

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews