Юних буковинців запрошують до участі у міжнародних конкурсах

14.04.2018 09:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Громадська організація «Українські Креативні Реформатори» запрошує взяти участь в 30 конкурсах  міжнародної програми «Діти Створюють Країну».

Метою програми є виявлення, об’єднання, навчання та підтримка активних дітей. Організатори вважають ключовим завданням –  трансформувати свідомість дітей, від мислення «споживачів» до моделі «творців», які беруть відповідальність за своє майбутнє і майбутнє своєї країни.

До програми вже долучилися 450 дітей з 23 областей України, юних українців з Йорданії та Німеччини. Участь в програмі – це чудова нагода знайти нових друзів в різних куточках України та світу, товаришувати з однодумцями, брати участь в заходах, навчаннях програми, дізнатися як організувати власну соціальну ініціативу,зберегти Планету та реалізувати свою місію на Землі. Вік учасників до 18 років.

Прийом заявок та робіт до 1липня 2018 року. Анкета учасника програми: goo.gl/CAghaK (єдина анкета для участі в конкурсах, тренінгах). Автори найоригінальніших витворів отримають подарунки за кожний конкурс.

Детальніше в прикріпленому документі - http://city.cv.ua/portal/wp-content/uploads/jpg2pdf.pdf 

За матеріалами прес-служби Чернівецької міської ради.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews