У санаторіях Буковини нині покращують здоров'я 33 учасника АТО

10.07.2018 21:11   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

10 липня директор Департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації Віталій Савкін поінформував про соціальну підтримку учасників АТО на Буковині.

Зокрема, йшлося про санаторно-курортне забезпечення учасників антитерористичної операції.

«На обліку на отримання санаторно-курортного лікування нині перебуває 264 учасника АТО і розподілом відкритих асигнувань на 2018 рік на санаторно-курортне лікування учасників АТО для області передбачені кошти в загальній сумі  736,0 тис. грн.  В поточному році в санаторіях зможуть пролікуватися 90 учасників бойових дій в АТО та осіб з інвалідністю», - повідомив Віталій Савкін.

Станом на 6 липня 2018 року санаторно-курортне лікування запропоновано  129 особам відповідно до медичних показів, 72 обрали санаторій та визначилися з датою заїзду, 50 гарантійних листів вже підписано із санаторіями, 38 осіб відмовилися від путівки, укладено угод на загальну суму 270,0 тис. грн. Заїхало до санаторіїв на лікування 33 учасників АТО (в тому числі 1 особа з інвалідністю).

Департаментом соціального захисту населення облдержадміністрації спільно зі структурними підрозділами соціального захисту населення проводиться роз’яснювальна робота стосовно порядку оздоровлення, ознайомлення учасників АТО з переліком санаторно-оздоровчих закладів.

Оплата за надані послуги з лікування проводиться після завершення лікування та надання санаторієм акту наданих послуг.

«На даний час оплачено послуги з санаторно-курортного лікування 22 осіб на загальну суму 176,5 тис. гривень», - зазначив посадовець.

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews