У Чернівцях збудують новий спорткомплекс

11.07.2018 19:15   Джерело: Погляд
Опубліковано : Буковинський Новинар

Анатолій Дмитрієв - генерал поліції третього рангу очолив обласну організацію «Динамо». Відповідне рішення прийняли 9 липня 2018 року на позачерговій конференції буковинського осередку фізкультурно-спортивного товариства, яка відбулася на базі Головного управління Національної поліції у Чернівецькій області.

У позачерговій конференції взяли участь представники від колективів фізичної культури Буковини, обласних управлінь НПУ, СБУ, ДСНС, ДСО, Чернівецького прикордонного загону, міського відділу з питань пробації, митниці, податкової поліції, прокуратури.

Йшлося під час доповіді про необхідність покращення фінансової діяльності товариства та матеріально-технічної бази. Зокрема, капітального ремонту потребує Будинок фізкультури по вулиці Українській обласного центру, а також стрільбище «Динамо». Проаналізувавши стан спортивної споруди та розглянувши інвестиційні пропозиції, учасники конференції прийняли рішення про будівництво нового сучасного Універсального спортивного комплексу «Динамо». Вже найближчим часом розроблять технічну документацію для зведення спорткомплексу та створення належних умов для підготовки буковинських спортсменів. Про це повідомила прес-служба поліції Чернівецької області.

Наступним питанням порядку денного стали зміни складу президії обласної організації «Динамо» та обрання голови. За згодою з колективами фізичної культури крайового осередку організації та рекомендацією першого заступника голови ФСТ «Динамо» України Віктора Коржа, головою обласної організації обрали генерала поліції третього рангу Анатолія Дмитрієва.

У Чернівцях збудують новий спорткомплекс Динамо
 
У Чернівцях збудують новий спорткомплекс Динамо
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Погляд