У чернівцях відбудеться І-й Міжнародний дитячий літературний фестиваль «Literature Future»

10.08.2018 10:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

15-16 вересня у Чернівцях пройде І Міжнародний дитячий літературний фестиваль «Literature Future», який започатковує благодійний фонд «Я Майбутнє України».

Завданням І Міжнародного дитячого літературного фестивалю «Literature Future» є висвітлення дитячої літературної творчості як синкретичного виду мистецтва, де органічно діють і взаємозбагачуються різні просторово-часові мистецтва: театральне, музичне, хореографічне, образотворче, тощо. Ще однією вагомою та актуальною гранню Фестивалю є мотивування, як певної миті Дитяче Слово, впливає на дорослу свідомість, а також чого можна досягти обдарованій дитині – майбутньому української нації, відчуваючи підтримку цього ж небайдужого дорослого. Окрім того, юні літератори матимуть можливість опублікувати свої твори в книзі вибраних творів «Я – майбутнє України. Діти».

У рамках фестивалю був проведений конкурс на найкращий твір серед учнів зі всієї України. Компетентне журі спершу обере 20 найкращих творів, а в основний день фестивалю буде визначено три призові місця: 1 місце – виграш 10 тисяч гривень; 2 місце – виграш 5 тисяч гривень; 3 місце – виграш 5 тисяч гривень.В результаті конкурсу компетентне журі спершу обере 20 найкращих творів, а в основний день фестивалю визначить три призові місця. Переможець отримає 10 тисяч гривень, а учасники, які посядуть 2 та 3 місця – по 5 тисяч гривень.

На фестиваль завітають відомі українські автори, які проведуть для дітей майстер-класи та поділяться досвідом. Захід відбудеться у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича. Початок о 12:00.

За матеріалами прес-служби Чернівецької міської ради.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews