Каспрук не виключає подання до суду на телеканал через сюжет «Квартира як хабар»

10.08.2018 16:15   Джерело: Молодий буковинець
Опубліковано : Буковинський Новинар

Усунутий з посади міського голови Чернівців Олексій Каспрук не виключає можливості звернення до суду з позовом до телеканалу "Чернівецький промінь" через відеоролик "Квартира як хабар".

Про це Каспрук повідомив у середу в ефірі телеканалу Еспресо, пише molbuk.ua

Зокрема, на запитання ведучого щодо звинувачень депутатів міськради про те, що Каспрук, перебуваючи на посаді мера, отримував пентхаус в якості неправомірної вигоди, міський голова Чернівців відповів:

"Я розумію, що мої "колеги" із задоволенням би виселили не тільки мене із міста, а й всю мою родину, далеких родичів. Банальна ситуація - мати дружини троюрідного брата придбала квартиру. Оце вони вирішили виписати, що це величезний корупційний зв’язок. Що тут можна... Тільки жартувати".

Він додав, що "безперечно ми зараз будемо, можливо, й до суду звертатися для спростування". 

Разом з тим Каспрук провів паралелі із цим відеороликом та фільмами проти екс-мера Чернівців Миколи Федорука, які транслювали на місцевому телебаченні напередодні парламентських виборів.

"Але в них технологія абсолютно повторюється. Коли Микола Федорук йшов на вибори Верховної Ради, фільми "крутили", не те що такі сумнівні журналістські розслідування... Годинами показували фільми, розповідали про якесь його майно за кордоном", - сказав Олексій Каспрук, додавши, що його опонентам "це не дало жодних політичних результатів".

Водночас на запитання ведучого, чи є у Каспрука пентхаус, він дав відповідь: "Немає".

Як відомо, після виходу в ефір телеканалу "Чернівецький промінь" відеоролика "Квартира як хабар", секретар міськради Василь Продан неодноразово звинувачував Каспрука в корупції. Проте секретар міськради заявив, що звертатись до поліції з цього приводу він не збирається.

Напередодні Каспрук різко розкритикував журналістів, які видали в ефір це відео.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Молодий буковинець