В ОТГ Буковини створять ЦНАПи в рамках програми «U-LEAD з Європою»

06.09.2018 21:14   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Одним із механізмів створення якісної мережі ЦНАП, є можливість участі у Програмі «U-LEAD з Європою», яка є однією з найбільших програм міжнародної технічної допомоги для України з підтримки децентралізації.  

Програма фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею, Швецією. «U-LEAD з Європою», робить внесок у створення багаторівневої системи управління на місцевому рівні, яка є прозорою, підзвітною та реагує на потреби громадян.

З 01 липня до 31 серпня 2018 року проводився прийом заявок на участь у Раунді 2 Фази впровадження Програми “U-LEAD з Європою”.

За результатами участі представників ОТГ Чернівецької області у вищезазначеній Програмі подали заявки на створення (модернізацію) Центрів надання адміністративних послуг 6 ОТГ (Великокучурівська, Вижницька, Кіцманська, Рукшинська та Селятинська, Недобоївська) та ЦНАП Новодністровської міської ради.

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews