«Насувається біда»: Каспрук обурився через звільнення керівника водоканалу

23.10.2018 16:15   Джерело: Молодий буковинець
Опубліковано : Буковинський Новинар

Усунутий з посади міського голови Олексій Каспрук розкритикував рішення чинного керівництва мерії щодо звільнення Анатолія Чабана з посади директора "Чернівціводоканалу".

Про це Каспрук написав на своїй Facebook-сторінці, пише molbuk.ua

"Чернівці залишає фахівець, яких мало в Україні. Такі на вагу золота. Анатолій Чабан сьогодні подякував колективу КП "Чернівціводоканал" за співпрацю. Це був його останній день роботи на підприємстві. Так званій "новій владі" фахівці такого рівня не потрібні", - написав Олексій Каспрук.

"Анатолій Чабан - порядна людина, має освіту інженера водного господарства, будівельника, електромеханіка, 34 роки стажу на керівних посадах у структурі водоканалів України. Він був готовий втілити проект модернізації водопостачання Чернівців, запустив цей проект у дію, розпочав системні зміни на підприємстві, але виявився не "до двору" новому очільнику. Бо не буде мовчати, прислужувати, діяти всупереч професійній честі, здавати підприємство в хапужні руки... 
Дуже шкода. Насувається біда...", - йдеться у дописі усунутого мера.

Як відомо, секретар міської ради Василь Продан звільнив з посади директора "Чернівціводоканалу" Анатолія Чабана.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Молодий буковинець