У Чернівецькій області пропонують об’єкти в оренду

17.11.2018 19:28   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

 Регіональне відділення Фонду державного майна України по Чернівецькій області вивчає попит на оренду:

- технічного майданчика площею 8 кв. м та частини даху і горища будівлі навчального корпусу-гуртожитку № 3 площею 30 кв. м за адресою: м. Чернівці, вул. Садовського, 6, що перебувають на балансі ДПТНЗ «Чернівецький професійний ліцей автомобільного сервісу». Термін  оренди: 2 роки 11 місяців. Мета оренди: розміщення технічних засобів і антен оператора телекомунікацій, який надає послуги рухомого (мобільного) зв’язку, оператора та провайдера телекомунікацій, який надає послуги доступу до Інтернету;

- частини приміщень: площею по 2 кв. м на адмінбудівлі за адресою: м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 200-А, що перебуває в оперативному управлінні Головного управління ДФС України у Чернівецькій області. Термін оренди: 2 роки 364 дні. Мета оренди: розміщення інформаційно–платіжного терміналу та банкомату.

Кінцевий термін подачі заяв – 26.11.2018.

У разі надходження двох і більше заяв на один об’єкт буде оголошено конкурс на право його оренди. (Дата публікації оголошення – 12.11.2018).

Довідки за телефоном: (0372) 55-42-35

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews