У разі суттєвого похолодання в медичних закладах Буковини працюватимуть пункти обігріву

20.11.2018 21:41   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Відповідно до Наказу Департаменту охорони здоров'я від 16.10.18 № 742 «Про виконання заходів, спрямованих на запобігання випадків переохолодження в зимовий період 2018-2019 рр.», з метою мінімізації негативних наслідків при можливому виникненні надзвичайних ситуацій на території Чернівецької області, пов’язаних з погодними умовами, та недопущення випадків переохолодження та летальних випадків на базі медичних закладів області розгорнуть пункти обігріву.

На випадок ускладнення погодних умов та значного зниження температури повітря у них зможуть зігрітись усі охочі, а також за необхідності отримати медичну допомогу.

Досвід облаштування пунктів обігріву для населення в лікувально-профілактичних закладах області неновий. Практика показує, що вони дозволяють запобігти важким наслідкам переохолодження та летальним випадкам.

Згідно з планом, розгортання пунктів обігріву на зимовий період 2018-2019 років в разі зниження температури повітря передбачається в таких в медичних закладах області: https://bukoda.gov.ua/new/1145 

За матеріалами прес-служби ЧОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews