Українці почали масово позбуватися «євроблях»

02.12.2018 20:17   Джерело: mmr.net.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У жовтні-листопаді українці почали активніше позбуватися своїх автомобілів на європейській реєстрації. Знаходяться й ті, хто купує «єврономери», незважаючи на закон, що набрав чинності 25 листопада, про посилення відповідальності за порушення митних правил при ввезенні таких авто в Україні.

У листопаді аналітики і зовсім відзначили різке зменшення кількості реальних угод купівлі-продажу нерозмитнених авто.

«Судячи з усього, цієї осені українці набагато охочіше продавали так звані «єврономери» – в жовтні з’явилося на 5 тисяч таких пропозицій більше, ніж в попередні місяці. Хоча, звісно, в цілому тенденція ринку такий стрибок не передбачала. Якщо ж порівнювати з продажами, то вони більші, ніж рік тому, однак протягом 2018-го нерозмитнені автомобілі продавалися з місяця в місяць плюс-мінус на одному і тому ж рівні», – розповіли в Аналітичному центрі AUTO.RIA.

Найчастіше на їхньому майданчику розміщують оголошення про продаж Audi A6. Середня ціна такого авто на єврономерах становить $3 817. На другому місці за популярністю BMW 5 серії, які в середньому віддають за $3 542. Крім того, досить активно продають в Україні:

Volkswagen Passat – $2 500.
Mercedes-Benz E-класу – $4 386.
Audi A4 – $3 486.
Renault Laguna – $2 234.
Opel Vectra – $1 629.

За матеріалами http://mmr.net.ua 

 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: mmr.net.ua