Будинок екс-голови Чернівецької ОДА обшукали

24.12.2018 20:13   Джерело: znaj.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька
У будинку колишнього голови Чернівецької ОДА Олександра Фищука правоохоронцями був проведений обшук.
 
Про це Укрінформу повідомив сам колишній урядовець.
 
Фищук заявив, що працівників НАБУ при обшуку не було, хоча до цього в деяких ЗМІ була інформація про те, що він повинен був проводитися саме ними. Він розповів, що процедура проводилася співробітниками Управління по захисту економіки, частково місцевими, чернівецькими, а частково – з Тернопільської області.
 
null
 

Як вважає екс-голова, це був черговий акт залякування і додав, що обшук тривав більше чотирьох годин. Як вважає Фіщук, метою обшуку були документи про злочинне угруповання, яке знаходиться в Управлінні із захисту економіки і на Чернівецькій митниці, але силовики пішли ні з чим.

В управлінні захисту економіки інформацію про проведення обшуку підтвердили. У березні 2018 року така процедура в будинку Фищука вже проводилася. Тоді він назвав це зведенням рахунків.

Як відомо, Фіщук займає одне з останніх місць по довірі до губернаторам по всій Україні. А все тому, що він звинувачується в зловживанні службовим положенням для експорту лісу. Вважається, що всі дії політика спрямовані на лобіювання інтересів її родичів, але ліс – це не все у сфері діяльності скандального екс-чиновника. 

Завдяки діям Фищука область залишається далеко позаду за показниками безробіття, рівень соціальної напруги, а також кількістю трудових мігрантів. Згідно з інформацією деяких ЗМІ, Фіщук – активний контрабандист і постачає якісну ділову деревину під виглядом звичайних дров. Спрощує всю схему наявність свахи, яка за сумісництвом є митним брокером.

За матеріалами https://znaj.ua 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: znaj.ua  





TBA

Радіо

TeNews Radio УХ Радіо

Головне за день

Вверх
Вниз