Двірникам видаватимуть квартири у Чернівцях

03.01.2019 08:11   Джерело: times.cv.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Влада Чернівців планує у 2019 році розпочати видачу квартир для двірників. Про це у програмі «Чернівці сьогодні» повідомив секретар Чернівецької міської ради Василь Продан.

«Ми плануємо поновити практику та видавати квартири двірникам. І вже 2019 року певна кількість робітників отримає помешкання. Дехто з цих людей роками працювали або досі працюють на місто. Це важка робота. Переконався в цьому особисто. Коли час від часу зранку, о п’ятій, перевіряю їхню роботу й запитую, коли вони встають, мені відповідають, що о четвертій годині. Натомість у черзі за квартирами вони стоять уже по 20-25 років», – розповів Василь Продан.

За словами очільника міста, зараз на балансі міськради не така велика кількість квартир, як була 10-15 років тому. Тоді забудовники розраховувалися з містом квартирами. Нині ж законодавство забороняє поповнювати фонд соціально-економічного розвитку житлом – винятково грошима. Проте, такі комунальні помешкання є, і дістатися вони повинні саме представникам робітничих професій.

За матеріалами http://times.cv.ua 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: times.cv.ua