На секретаря Чернівецької міської ради подали до суду

20.01.2019 08:13   Джерело: 0372.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Головна архітекторка Чернівців Наталія Хілько, яку було відсторонено від посади, подала до суду на секретаря Чернівецької міськради Василя Продана. 

Наталія Хілько в судовому порядку має намір скасувати розпорядження Василя Продана про оголошення їй догани, пише Буковинська правда.

Справу розглядає Чернівецький окружний адміністративний суд. 

На першому засіданні 11 січня суддя вирішив залишити без руху позовну заяву Наталії Хілько у зв’язку з тим, що вона не подала всі необхідні документи з дотриманням усіх вимог законодавства. Водночас суд дав можливість Наталії Хілько упродовж 10-денного терміну усунути недоліки позовної заяви. 

Як відомо, після дострокового припинення повноважень Олексія Каспрука Василь Продан просив Наталію Хілько звільнитися з посади головного архітектора Чернівців, але вона відмовилась. 

Однак у жовтні 2018 року секретар міськради вирішив її відсторонити від посади. Формальною підставою для цього слугували скарги, написані щодо Хілько двома місцевими архітекторами. 

6 грудня Чернівецька міськрада за ініціативи депутата Богдана Ковалюка ухвалила протокольне доручення про проведення службового розслідування щодо діяльності Хілько.

За матеріалами https://www.0372.ua 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 0372.ua