У парку ім. Шиллера в Чернівцях відбулася екологічна акція

13.03.2019 21:50   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Вчора, 12 березня, з ініціативи управління молоді та спорту обласної державної адміністрації та Чернівецького осередку Української Академії Лідерства відбулася екологічна акція із прибирання території парку Шиллера у м. Чернівці.

Захід відбувся за участі студентів Академії Лідерства, представників Міжнародної антинаркотичної асоціації, громадської організації «Чернівецький центр здорової молоді», працівників управління молоді та спорту а також Чернівецького тресту зеленого господарства.

Завдяки участі студентів Академії Лідерства, які характерні своєю креативністю та цілеспрямованістю, прибирання відбувалося у дружній робочій атмосфері. Ніхто не залишився без роботи − завдання знайшлось кожному. Граблі, лопати, мішки − увесь інвентар знайшов своє застосування.

По завершенню заходу за участю заступника начальника управління молоді та спорту ОДА Артура Боштана між учасниками були розіграні заохочувальні призи. Наголошено, в подальшому управління молоді та спорту ОДА планує подібні екологічні акції.

За матеріалами ЧОДА.
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews