Старшокласників Буковини мотивують служити у Збройних Силах України

21.03.2019 07:17   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Чернівецький обласний військовий комісаріат повідомляє, що 20 березня представники комісаріату взяли участь в проведенні засідання круглого столу з питань підвищення мотивації старшокласників на службу в Збройних Силах України, який проводився на базі Чернівецького прикордонного загону.

Захід відбувся з ініціативи методиста Інституту післядипломної освіти Чернівецької області Юрія Коноплянко та мав на меті удосконалення системи підготовки молоді до виконання обов’язку із захисту рідної землі.

Представник обласного військового комісаріату працівник Сергій Приходько ознайомив присутніх із заходами, які проводяться військовими комісаріатами області щодо популяризації серед молоді військової служби, вступу до вищих військових навчальних закладів та з особливостями проведення весняного призову на військову строкову службу.

Також повідомив про організацію та проведення запланованих у квітні 2019 року навчально-польових виходів для учнів випускних класів, курсів, які зокрема включатимуть в себе стрільби із стрілецької зброї.

За матеріалами ЧОДА.
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews