На Буковині допомагатимуть сільськогосподарським товаровиробникам

10.04.2019 07:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

В ОДА розпочався прийом заявок та документів для надання фінансової підтримки сільськогосподарським товаровиробникам.

Право на отримання фінансової підтримки мають суб'єкти племінної справи за утримання та збереження племінного поголів'я баранів, вівцематок та ярок. Фінансова підтримка з обласного бюджету надасться в межах фінансових можливостей шляхом пропорційного розподілу, враховуючи наявне поголів'я.

Для отримання фінансової підтримки за утримання та збереження племінного поголів'я баранів, вівцематок та ярок суб'єкти господарювання подають до 10 липня (станом на 01 липня) 2019 року в Департамент наступні документи:

- заяву на отримання фінансової допомоги;

- витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань;

- довідку про відсутність інформації у Єдиному реєстрі підприємств щодо яких порушено провадження у справі про банкрутство;

- довідку, чинну на дату подання заявки, про відсутність заборгованості з податків, зборів, платежів, контроль за справлянням яких покладено на органи доходів і зборів, - у паперовому вигляді або сформовану в електронному вигляді В1 електронному кабінеті платника податків на офіційному веб-сайті ДФС;

- завірену в органах статистики копію звіту про стан тваринництва (форма 24-сг) станом на 1 липня 2019;

- копію атестату про присвоєння статусу племінного господарства;

- реєстр суб'єкта господарювання із зазначенням реєстраційних свідоцтв поголів'я овець (ідентифікація поголів'я);

- довідку про епізоотичну ситуацію в господарстві, видану органами Держпродспоживслужби України;

- довідку суб'єкта господарювання про відкритий рахунок в установі банку на отримання фінансової підтримки;

- письмове зобов'язання суб'єкта господарювання про повернення коштів до обласного бюджету в місячний термін у разі встановлення контролюючими органами фактів неправомірного отримання фінансової підтримки.

У термін до 1 серпня 2019 року Комісія розглядає подані документи суб'єктів господарювання та приймає рішення про включення в реєстр на отримання фінансової підтримки.

Документи приймаються в робочі дні за адресою: м. Чернівці, вул. Грушевського, 1, Департамент агропромислового розвитку обласної державної адміністрації, каб. № 249.

Довідки за телефоном: (0372) 55-27-82.

За матеріалами прес-служби ЧОДА.

 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews