У гірській місцевості Буковини запрацювала нова місцева пожежна команда (Фото)

15.04.2019 07:16   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Управління ДСНС України у Чернівецькій області, співпрацюючи з місцевою владою, докладають всіх зусиль, аби забезпечити надійний захист мешканців області від пожеж.

Велика увага при цьому приділяється населеним пунктам у сільській місцевості, гірський районах, адже зазвичай села там віддалені від районних центрів, відтак збільшується час приїзду пожежно-рятувальних підрозділів на місце виклику і втрачаються дорогоцінні хвилини порятунку людського майна, а інколи й життя.

Тому, щоб посилити захист населення від вогню, 12 квітня на Путильщині в селі Усть-Путила відбулося урочисте відкриття нової місцевої пожежної команди. Це перша така команда, що запрацювала в Усть-Путильскій ОТГ. Вона боротиметься з пожежами у п’яти селах – Усть-Путила, Бисків, Мариничі, Петраші, Шпетки. Автомобіль для пожежної команди було передано від 6 державної пожежно-рятувальної частини смт Путили, а на виклики виїжджатимуть не лише працівник новоствореної МПК, а й 12 волонтерів, які допомагатимуть місцевим вогнеборцям.

На захід з відкриття місцевої пожежної команди завітали заступник начальника Управління ДСНС України у Чернівецькій області Андрій Андроняк, в.о. голови Усть-Путильської ОТГ Наталія Фрей, депутат Чернівецької обласної ради Дмитро Фрей, громадськість. Від Управління ДСНС місцевій пожежній команді було передано бойовий одяг та необхідне спорядження. Відтак, вже відсьогодні Усть-Путильська МПК зможе реагувати на виклики та боротися із вогняною стихією на території об’єднаної територіальної громади.

Прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

null
 
null
 
null
 
null
 
null
 
null
 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews