Чиновники привітали вихованців буковинського притулку з нагоди Великодня

25.04.2019 22:53   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Заступник голови обласної державної адміністрації Василь Гостюк спільно з начальницею служби у справах дітей ОДА Юлією Матвієвою привітав вихованців притулку для дітей служби у справах дітей ОДА з нагоди Великодня.

"Нехай це світле свято Пасхи дарує вам щастя, радість, принесе найкращі зміни у вашому житті! Щиро бажаю вам гарної долі!", - звернувся Василь Гостюк до діток. Разом з тим, він привітав дівчаток з Всевітнім днем донечок.
Дітки-сироти та діти, позбавленим батьківського піклування, отримали великодні кошики з солодкими подарунками.

Довідково. 
З метою соціально-психологічної реабілітації дітей, які потрапили у складні життєві обставини, втратили піклування з боку батьків, їх соціально - правового захисту в Чернівецькій  області діє 1 притулок для дітей служби у справах дітей облдержадміністрації (далі Притулок) на 35 місць, в якому протягом 2018 року отримали соціальну допомогу 69 дітей. Прийняття дітей та надання їм необхідної допомоги здійснюється Притулком цілодобово протягом календарного року.  

Станом на 25.04.2019 року в Притулку перебуває 26 дітей.

Притулок для дітей  – заклад, призначений для тимчасового розміщення неповнолітніх віком від 3 до 18 років, які потребують соціального захисту з боку держави. З дітками зі складними долями працюють вихователі, педагоги, психолог, помічники вихователів та інший персонал.

За матеріалами ЧОДА.

 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews