Чернівецький коледж дизайну презентує «шкільну моду»

06.05.2019 22:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Сьомого травня 2019 року Чернівецький коледж дизайну та економіки проводить XX ювілейний «Модний Проект».

Початок о 14.00 год.

Місце проведення: актова зала (м. Чернівці, вул. Євгена Гребінки, 16).

«Модний Проект» – це подія, яка от уже двадцять років поспіль збирає разом шанувальників моди – відомих чернівчан, людей мистецтва, керівників і фахівців підприємств легкої промисловості, власників брендових магазинів та усіх тих, хто цікавиться новинками індустрії моди. 

Цього року на «Модному Проекті» молоді дизайнери запропонують власний погляд на шкільну моду і переконуватимуть, що форма – це важлива річ, за допомогою якої дитина має відчувати свою належність до певної спільноти – у цьому випадку школи. Розробки курсових і дипломних робітоб’єднані у проекті під назвою «Шкільна мода як мистецтво».

Проект започаткований у 1999 році Чернівецьким коледжем дизайну та економіки з метою реалізації творчого потенціалу студентів–дизайнерів. Багато випускників Чернівецького коледжу дизайну та економіки розпочинали свій професійний шлях саме з цього проекту, він був і залишається першою сходинкою в світ моди, краси та дизайну. 

null
Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews