Буковинка пояснила для чого тримала труп матері у підвалі (відео)

22.05.2019 15:44   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У селі Митків днями сталася моторошна історія. Там донька заховала труп матері у підвалі та із січня брала замість померлої пенсію.

З 2 січня пенсіонерки, яка мешкала у села Митків Заставнівського району, не було видно ні на вулиці, ні в домі. Донька пояснювала, матір поїхала у Чернівці до кумів і там живе. Однак, за всі п`ять місяців, донька продовжувала брати замість матері пенсіою. Тоді представники сільської ради і звернулися до поліції, аби встановити місце перебування бабусі. 

Історія вразила, адже 20 травня правохоронці навідалися до будинку, де жила пенсіонерка і тоді донька зізналася - труп матері у підвалі. Співмешканець жінки після візиту поліції втік, а буковинка пояснила - матір померла, та грошей на похорон не було.

Тому тіло пенсіонерки чекало у підвалі, поки донька збирала кошти на похорон. За весь це час жінка отримала майже 8 тисяч гривень.

Деталі дивіться у сюжеті "Чернівецького променя"

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews