Буковину представлять на XXХІ Міжнародній агропромисловій виставці «Агро-2019»

31.05.2019 20:21   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Впродовж 04-07 червня 2019 року делегація Чернівецької області візьме участь у XXХІ Міжнародній агропромисловій виставці «Агро-2019».

Захід відбудеться у Києві на території Національного комплексу „Експоцентр України”.

На виставці представлять продукцію сільськогосподарського виробництва та харчової переробної промисловості краю.

Зокрема, планується представити продукцію таких підприємств як:

ДП «М'ясо Буковини» (м’ясо-ковбасні вироби), ТОВ «Грін Рей» (м’ясні тушонки), ТОВ «Галс-2000» (рибна продукція), ТОВ «Лілак» (плодоовочева консервована продукція, соки), ПАТ "Чернівецький хлібокомбінат", ПП «Чоботар» (кондитерські та хлібобулочні вироби), ПП "Писаренко" (крупи), ТОВ «Еко–Прод Сервіс» (сухі сніданки),  ПП «Аперо» (кукурудзяні палочки та снеки), ТОВ "Продтранс" (соняшникова олія в асортименті), ТОВ «Еколат», ТОВ «Путильська молочарня» (молочна продукція), ТОВ «Путильська фіто фабрика» (фіто сиропи), СОК «Дари Гуцульщини» (фасовані сушені гриби).

ГО «Буковинський бджоляр»  у різноманітному асортименті  представить мед різних сортів та вироби з воску.

Також в широкому асортименті будуть представлені  мінеральні води Буковини.

ТОВ «Лілак» претендує на отримання золотої медалі-диплому за активну участь в заході та  кращу продукцію в номінації «лідер вітчизняного ринку з виробництва органічних соків».

Також широкому загалу будуть представлені досягнення наукових установ агропромислового комплексу Чернівецької області, таких як: Придністровська дослідна станція садівництва (вирощування високоякісного садівничого матеріалу плодових, ягідних і горіхоплідних культур),  Українська  науково-дослідна станція карантину рослин  Інституту захисту рослин НААН України та Буковинська державна сільськогосподарська  дослідна станція НААН.

Для загальної концепції і популяризації агропромислового комплексу Чернівецької області продемонструють ролика про досягнення Буковини у галузі садівництва, індиківництва та зеленого туризму (агросадиби).

«АГРО-2019» – єдина в Україні багатопрофільна виставка в галузі сільського господарства, яка пропонує відвідувачам ознайомитися зі спеціалізованим обладнанням для польових культур, домашніх тварин, овочівництва, садівництва, рибальства, а також з інноваційними технологіями, автоматизацією управління і контролю в сільському господарстві, впровадженням енергозберігаючих технологій тощо.

За матеріалами ЧОДА.
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews