Інфраструктурна субвенція: погодили проектні заявки 16 ОТГ Буковини

21.06.2019 08:16   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Двадцятого червня заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Богатирець провів засідання робочої групи з розгляду проектних заявок на проекти, які можуть реалізуватися за рахунок коштів субвенції на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад.

Відповідно до затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 24.04.2019 № 280-р розподілу обсягу субвенції на реалізацію інфраструктурних проектів, 33 громади Чернівецької області отримають 76,35 млн. грн. інфраструктурної субвенції.

На сьогоднішньому засіданні розглянуто по 2 проектних заявки від Тереблеченської, Ставчанської, Неполоковецької, Мамаївської, Вашківецької ОТГ, по 3 – Вікнянської, Усть-Путильської ОТГ, по 4 – Селятинської ОТГ, по 5 – Чагорської, Кіцманської ОТГ, по 6 – Хотинської, Рукшинської ОТГ.

За результатами засідання робочої групи з розгляду проектних заявок на проекти, які можуть реалізуватися за рахунок коштів державної інфраструктурної субвенції, яке відбулось 18 червня 2019 року, розглянуто та погоджено 2 проектні заявки від Магальської ОТГ, 3 – від Острицької ОТГ та 4 проектні заявки від Мамалигівської ОТГ.

Переважна більшість поданих проектних заявок стосувались реконструкції об’єктів соціальної (школи, садочки, центри дозвілля) та спортивної сфери, частина проектів спрямовані на капітальних ремонт об’єктів охорони здоров’я, дорожньо-транспортної інфраструктури, а також покращення надання адміністративних послуг.

Всі вищезазначені проектні заявки погоджені робочою групою як такі, що відповідають напрямкам використання коштів, визначених постановою Кабінету Міністрів України від 16.03.2016 №200 ( із змінами) та формі проектної заявки (затвердженої наказом Мінрегіону від 05.04.2016 №82, із змінами від 19.05.2017 №124).

За матеріалами ЧОДА
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews