У Чернівцях двоє закоханих вирішили зайнятися коханням на очах у перехожих (фото)

12.08.2019 12:18   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Серед глядачів пікантної картини були й діти.

Сьогодні вранці на вулиці Бережанській у Чернівцях чоловік та жінка вирішили зайнятися сексом у публічному місці. Відео та фото інциденту опублікували у Telegram-спільноті ХЧ.
 
Парочка сиділа за столом на вулиці і, не звертаючи уваги на перехожих, вирішили зайнятися коханням просто за столом. 
 
Очевидці, серед яких були і діти, такої "пікатної" картини не оцінили, тож вирішили викликати патрульних.  що стояв на вулиці, та вирішили дати волю своїм почуттям, не звертаючи увагу на перехожих.
null
Фото "ХЧ"
 
Патрульні, прибувши на місце події, припинили це порушення громадського спокою. У пресслужбі Управління патрульної поліції Чернівецької області розповіли, що "коханці" нецензурно лаялися до патрульних та не вбачали в своїх діях жодного порушення законодавства.
 
Інспектори опитали свідків та викликали слідчо-оперативну групу Шевченківського відділу поліції. Затриманих доставили до Чернівецького обласного наркологічного диспансера, де вони пройшли огляд на стан сп'яніння. Обоє виявилися напідпитку.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews