Студенти Буковини можуть позмагатися за гранти на оплату навчання у всеукраїнському конкурсі «Розумним Бути Модно»

13.08.2019 08:42   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

популярне


Студенти Буковини, зокрема Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича та Чернівецького торговельно-економічного інституту КНТЕУ можуть позмагатися за гранти на оплату навчання у всеукраїнському конкурсі «Розумним Бути Модно».

Переможці отримають можливість оплатити рік, півріччя або семестр навчання.

Для участі потрібно до 30 вересня 2019 року написати есе на тему: «Україна: проблеми та напрямки їх вирішення на шляху до інтеграції в ЄС».

Есе слід розглядати за пріоритетними напрямками (одним або декількома за бажанням):

Економіка

Менеджмент

Маркетинг

Психологія

Політологія

Журналістика.

Наукове есе повинне містити: чіткий виклад суті поставленої проблеми, включати самостійно проведений аналіз цієї проблеми з використанням концепцій і аналітичного інструментарію, розглянутого в рамках дисципліни, висновки, що узагальнюють авторську позицію з поставленої проблеми. Залежно від специфіки обраного напряму, форми есе можуть значно диференціюватися.

У деяких випадках це може бути аналіз наявних статистичних даних з досліджуваної проблеми, аналіз матеріалів із засобів масової інформації й використання досліджуваних моделей, докладний розбір запропонованого завдання з розгорнутими думками, підбір і детальний аналіз прикладів, що ілюструють проблему тощо.

Визначатиме переможців незалежне журі, до складу якого запрошені професори та спеціалісти вищих навчальних закладів.

З повним переліком ЗВО та правилами написання робіт можливо ознайомитися за посиланням. Виконані роботи студенту/абітурієнту необхідно направити в електронному форматі на поштову скриньку education@likar.info, вказавши у темі повідомлення «На Конкурс».

Конкурс проводитися компанією «Open Media Group» та медіа-ресурсами: likar.info, e-kvytok.kiev.ua, uaua.info, nadra.com.ua.

За матеріалами ЧОДА
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews