ОТГ Буковини отримали субвенцію з державного бюджету

13.08.2019 19:41   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Станом на 12 серпня ОТГ Буковини отримали субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад на загальну суму 42 556 грн. або 55,7 % від передбаченого обсягу на цей рік.

Об’єднані територіальні громади області продовжують активну роботу з освоєння коштів інфраструктурної субвенції, серед лідерів Великокучурівська, Сторожинецька, Тереблеченська, Волоківська та Сокирянська громади.

На цей час у Волоківській громаді, зокрема в селі с. Валя Кузьмина здійснюється капітальний ремонт переходу між корпусами Валякузьминської ЗОШ І-ІІ ст. у с. Валя Кузьмина, що дозволить створить безпечні умови навчання учням, відвідування вчителями, батьками, мешканцями, покращить надання освітніх послуг жителям, покращить функціональність та естетичну привабливість школи, зменшить витрати та заощадить кошти місцевого бюджету громади. Фактично освоєно суму 539,0 тис. грн. (100%) інфраструктурної субвенції, виділеної для реалізації проєкту.

Окрім того, Великокучурівською громадою завершено капітальний ремонт частини вулиці Шевченка села Великий Кучурів. Даний проєкт профінансовано в повному обсязі. Вжиті заходи забезпечать безпечний та комфортний дорожній рух, зменшення аварійності, безперешкодний доступ транспортних засобів пожежної охорони, медичної допомоги та комунальних служб.

За матеріалами ЧОДА
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews