У Чернівцях затримали патрульного поліцейського під час збуту наркотиків (фото)

29.08.2019 22:55   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Наркотики, марихуана, контрафакний алкоголь та зброя - чернівецький патрульний зберігав вдома чималий "арсенал".

Інспектора Чернівецької патрульної поліції, якого підозрюють у придбанні та збуті наркотичних та психотропних речовин, сьогодні затримали працівники Державного бюро розслідувань.

 

Відомо, що поліціянт купував норкотики з метою їх подальшого збуту колегам та цивільним особам.

Мало того, підозрюваний також збував етиловий спирт та контрабандні алкогольні напої, виготовлені з неякісної сировини.

Під час обшуку правоохоронцями було виявлено 2500 доларів, 16,5 тисяч гривень та 4750 євро. Також, вилучено 11 поліетиленових пакетів з речовиною зеленого кольору, йомвірно, з марихуаною та 77 зіп-пакетів з амфетаміном, 300 літрів спирту, 880 літрів фальсифікованої горілчаної продукції, зброї та набої.

Наразі вирішується питання щодо вручення затриманому повідомлення про підозру та обрання відносно нього запобіжного заходу. 

За незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від шести до десяти років з конфіскацією майна.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews