36 призовників з Буковини відправились до лав ЗСУ

11.10.2019 07:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

В обласному збірному пункті міста Кіцмань відбулась перша відправка команд молодого поповнення до Збройних сил України.

Заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Богатирець побажав військовослужбовцям гарної служби: «Переконаний: ви з честю та гідністю нестимете службу у лавах Збройних Сил України».

Представники духовенства та рідні урочисто провели 36 призовників з Буковини перед вибуттям до навчальних центрів у Чернігівську та Львівську області.

Військовий комісар Чернівецького ОВК полковник Віталій Чурай  висловив вдячність батькам, за те що виховали справжніх чоловіків та запевнив, що хлопці перебуватимуть в безпеці й у військових частинах їм будуть забезпечені належні умови для проходження служби.

Жоден строковик не буде направлений в зону ведення бойових дій. Хлопці проходитимуть військову підготовку виключно у пунктах постійної дислокації військових частин.

Загалом протягом осіннього призову лави ЗСУ та інших військових формувань поповнять 420 строковиків з Чернівецької області.

За матеріалами ЧОДА
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews