Приміщення Чернівецької митниці орендують у людини, причетної до контрабанди?

29.10.2019 11:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Прем’єр-міністр Олексій Гончарук засумнівався у ефективності боротьби з контрабандою митною службою в Чернівецькій області.

Про це він сказав у своєму відеоблозі "Чашка прем'єра", - пише nb.cv.ua.

"Звичайно, вони добре підготувались до нашого візиту. Все чистенько, немає черг, задоволені водії, майже працюючий сканер і так далі. Звичайно, ця показуха нас не вразила.

Ми розуміємо, що контрабанда не припиняється. Всі ті звіти з конфіскацією сотень пар тапочок і десятків пляшок шампанського в якості демонстрації шаленої боротьби з контрабандою, звичайно, нас не вразили. Ми максимально швидко зробили все, щоб керівництво митниці в областях змінилось", - зазначив Гончарук

Також очільник Кабміну заявив, що приміщення митної служби у Чернівцях орендується у особи, яку пов’язують з одним із кланів, який займається контрабандою. Він доручив знайти нову будівлю.

Окрім цього, Гончарук звернувся до генерального прокурора Руслана Рябошапки із проханням замінити очільника обласної прокуратури.

"Не може при порядному прокуророві протягом двох років тривати система контрабанда", – сказав прем’єр.

Джерело: "Українська правда"

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews