Мінфін має передбачити міжбюджетне фінансування чотирьох ОТГ Буковини

08.11.2019 19:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

8 листопада під час селекторної наради під головуванням Прем'єр-міністра України Олексія Гончарука, в.о. голови обласної державної адміністрації Михайло Павлюк у своєму виступі попросив Кабінет Міністрів України невідкладно затвердити зміни до перспективного плану формування територій Чернівецької області.

Зміни до перспективного плану, розроблені обласною державною адміністрацією та вчора, 7 листопада, схвалені обласною радою, стосувалися, зокрема уточнення складу чотирьох новоутворених ОТГ: Карапчівської, Ванчиковецької, Сучевенської та Кадубовецької, а також трьох суміжних громад – Новоселицької, Заставнівської, Кострижівської.

Михайло Павлюк також попросив Кабінет Міністрів України внести такі зміни до перспективного плану формування територій Чернівецької області, перш за все, з метою отримання цими громадами прямих міжбюджетних відносин і надання їм ресурсів та повноважень.

Прем'єр-міністр України доручив Міністерству фінансів України передбачити міжбюджетне фінансування чотирьох об’єднаних територіальних громад Чернівецької області.

За матеріалами ЧОДА
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews